Mi smo rent a car kuća koja je osnovana sa ciljem da klijentima pruži profesionalnu uslugu kakvu pružaju svetske rent a car agencije, i fleksibilnost lokalne agencije. Sigurni smo da će ova simbioza doprineti još većem zadovoljstvu klijenata.

Naša rent-a-car usluga je kreirana sa ciljem da pruži visok kvalitet i pristupačne cene, primarno klijentima koji dolaze u Beograd avionom. Bez obzira da li je razlog vaše posete posao ili zadovoljstvo, sigurni smo da vam možemo ponuditi najbolje uslove rentiranja. Bilo da vas zanima dugoročan ili kratkoročan najam automobila, mi imamo širok izbor automobila za vaše potrebe, a pomoći ćemo vam da pronađete i najpristupačniji automobil. Naša flota automobila nudi širok izbor putničkih automobila, sa mnogobrojnim dodatnim opcijama.

Proverite zašto smatraju da imamo najbolju rent-a-car uslugu u Beogradu.

Bulevar Zorana Đinđića 45z, 11000 Beograd, Srbija

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

+381(0)65/22-77-368 ili +381(0)65CARRENT

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Nećemo Vam slati SPAM, niti vaš mail deliti sa nekim drugim

O NAMA

Naša rent-a-car usluga kreirana je sa ciljem da pruži visok kvalitet i pristupačne cene, primarno klijentima koji dolaze u Beograd avionom. Bez obzira da li je razlog vaše posete posao ili zadovoljstvo, sigurni smo da vam možemo ponuditi najbolje uslove rentiranja.

© 2021 WhiteLine rentacar u Beogradu. Sva prava zadržana.
Najbolja rentacar agencija u Beogradu.