• VW UP 1.0
  ili sličan
  od 18,00
  Mini
 • Opel Corsa 1.4
  ili sličan
  od 20,00
  Gradski
 • VW Polo 1.0
  ili sličan
  od 20,00
  Gradski
 • Opel Corsa 1.4 Automatic
  ili sličan
  od 23,00
  Gradski
 • VW Polo 1.2 TSI DSG
  ili sličan
  od 23,00
  Gradski
 • VW Golf 1.0 TSI
  ili sličan
  od 25,00
  Kompaktni

WhiteLine Rentacar Beograd ponuda i usluge

Mi smo posvećeni pružanju jednostavne i vašim potrebama prilagođene usluge, kao i kreiranju i ponudi širokog spektra dodatnih usluga. Nudimo vam velik izbor različitih modela i kategorija automobila, selektovanih na takav način da mogu da zadovolje različite potrebe naših klijenata. Naši automobili se redovno proveravaju i servisiraju pre svakog iznajmljivanja.

404 Nije pronađena stranica

Nešto se desilo i ne možemo da nađemo stranicu koju tražite.

24/7 PODRŠKA

Naš cilj je da pružimo 24-časovnu telefonsku podršku našim klijentima, kao i 24-časovnu podršku za sve eventualne tehničke probleme na putevima širom Srbije.

REZERVACIJA U BILO KOJE VREME

Koristeći online booking možete da rezervišete automobil u bilo koje doba dana (i noći)! Pogledajte našu flotu automobila i pronađite vozilo koje najviše odgovara vašim potrebama.

VELIK BROJ LOKACIJA

U ponudi imamo velik broj lokacija koje možete da izaberete za preuzimanje i vraćanje automobila. Ne odgovaraju vam? Dostavićemo automobil na bilo koju adresu u Beogradu, po vašem izboru.

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Nećemo Vam slati SPAM, niti vaš mail deliti sa nekim drugim

O NAMA

Naša rent-a-car usluga kreirana je sa ciljem da pruži visok kvalitet i pristupačne cene, primarno klijentima koji dolaze u Beograd avionom. Bez obzira da li je razlog vaše posete posao ili zadovoljstvo, sigurni smo da vam možemo ponuditi najbolje uslove rentiranja.

© 2021 WhiteLine rentacar u Beogradu. Sva prava zadržana.
Najbolja rentacar agencija u Beogradu.